Doordat een aantal rackettassen centrale compartimenten en zijvakken hebben, waarin je persoonlijke eigendommen kunt opbergen. Zo kan je alles wat je maar nodig hebt meenemen. Het bevat ook eventueel specifieke compartiment om je racket en laptop te dragen. De padeltas, model kent diverse modellen. Een fantastisch exemplaar en merk om te dragen in deze blog lees je meer over de materiaal en kenmerken. Heb jij al een prijs in gedachte?

padeltas

Kenmerken

Je kan padel tassen in diverse categorie├źn indelen. Deze tassen hebben meerdere opties. Hieronder vind je de meest gebruikelijke kenmerken van de padeltas. 

  • Vervoer: Je kunt het dragen in rugzak modus of met een handgreep aan de bovenkant.
  • Volume: Groot centraal vak, twee zijvakken en specifiek vak voor het racket.
  • Weerstand: Waterdichte materialen, hoogwaardige afwerking en hoge duurzaamheid voor normaal gebruik.

Materialen

In de padel tas moet een bal, eventueel meerdere rackets, kleding en handige plekken waar je eventueel douchespullen of waardevolle spullen in kan stoppen.
Het gewicht van de padel ballen zijn bijna allemaal gelijk aan tennisballen. Qua grootte voldoen sommige tennisballen wel aan de vereisten, maar over het algemeen zijn tennisballen groter. Daarnaast kan geen producent garanderen dat de druk en stuit van hun tennisbal hetzelfde is als die van een padelbal. Last but not least, moet de tennisbal tussen de 56 en 59,4 gram wegen. Ben jij op zoek naar een nieuwe tas? Bekijk dan op de website van Padelcasa meer informatie over de voor en nadelen van de tas. 

Door Redactie