Tegenwoordig hebben de meeste mensen wel een Apple iPhone als telefoon. De nieuwere versies zijn de afgelopen jaren flink prijzig geworden. Daarom is het slim om er normaal mee om te gaan en hem niet kapot te laten vallen. Helaas kan het zo zijn dat je hem een keertje per ongeluk laat vallen waardoor er een barst in komt. Dit wil je dan laten maken in plaats van een peperdure nieuwe iPhone kopen. Je zou daarom een kijkje kunnen nemen bij Repairable. Om er zeker van te zijn dat het gemaakt kan worden kan je via de website, https://www.repairable.nl/, bellen of een appje sturen om contact op te nemen

man repairing Android smartphone

Kijk gerust op de website voor meer informatie

Elke toestel kan een ander soort schade hebben. De meest voorkomende is natuurlijk het scherm dat gebarsten is. Daarnaast kan het zo zijn dat de batterij het niet meer doet, de telefoon laadt niet goed op of hij is ineens een stuk langzamer geworden. Als je niet zeker weet of je telefoon kan worden gemaakt kan je op de website, https://www.repairable.nl/, even een kijkje nemen voor verdere vragen. Je kan makkelijk bellen of een appje sturen. Daarnaast kan je als optie ook langskomen bij Repairable om hier de schade te laten zien en vragen te stellen. 

a person holding a broken iphone in their hand

Kom langs als je in de buurt bent

Het is soms lastig om tijd te vinden voor het laten maken van je toestel. Vooral als je fulltime studeert of fulltime aan het werken bent. Het is dan wel zo fijn dat je een iPhone hebt die het goed werkt. Zo kan je met je alle zaken makkelijker regelen. Als je woonachtig bent in Tilburg zou je kunnen overwegen om langs te komen bij Repairable. Misschien komt het voor jou beter uit om eerst op de website te kijken, https://www.repairable.nl/. Dit mag natuurlijk ook!

Door Redactie